Vysmiata Cara Delevingne

pridal kara 10.10.2017 o 21:41


Zvíťazila nad ťažkými depresiami.

Cara sa svojimi problémami s depresiou nikdy netajila. Včera zašla do rannej šou This Morning, kde porozprávala o tom, že práve toto temné obdobie jej života ju inšpirovalo k napísaniu knihy. Keď bola tínedžerka, zažila si aj momenty, kedy už nechcela ďalej žiť, a preto chcela napísať niečo, čo by oslovilo práve túto vekovú kategóriu a čo by im pomohlo prekonať ťažké chvíle.

Ak ale čakáte, že ide o nejakú príručku o duševnom zdraví, ste na omyle. Cara si totiž trúfla rovno na beletriu. Jej kniha sa volá Mirror, mirror, vyšla 4. októbra a na Goodreads sú zatiaľ také rozporuplné názory, že naozaj neviem, aký výstup si z toho zobrať. Je to príbeh o štyroch 16 ročných deckách, ktoré riešia typické problémy tínedžerov. Až dokým jedna z nich nezomrie tragickou smrťou a nezanechá po sebe iba odkaz „prepáč“. Čo skrýva? Za čo sa ospravedlňuje? A ako to ovplyvní životy jej kamarátov? Young adult knihy mám rada, ale toto mi pripadá ako tak neoriginálny námet, že si to asi nemám potrebu prečítať…

A na koniec si dajme toto. Len tak. Lebo to ľúbim.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk