Milostný trojuholník

pridal WonderWoman 11.10.2017 o 21:58


To je vraj príčina rozchodu.

Rachel Bilson a Hayden Christensen sa rozišli pred tromi týždňami a už tu máme špekuláciu o tom, čo stálo za ich rozchodom. Alebo presnejšie povedané – kto za ním stál.

Podľa zdrojov pre portál The Blast sa Rachel rozišla s Haydenom po tom, čo mu našla smsky od Emmy Roberts. Mali vraj ísť o nejakú nevhodnú a intímnu komunikáciu (rozumej zrejme prasačiny) medzi ním a Emmou. To vraj Rachel nahnevalo natoľko, že sa rozhodla ukončiť 9 ročný vzťah. Úprimne, ja tomu veľmi neverím. Emma je predsa zasnúbená s Evanom Petersom (alebo aspoň pred rokom bola) a s Haydenom akurát nedávno natáčali spoločný film Little Italy. Takže jediné smsky, ktoré mu podľa mňa mohla písať, boli s otázkou, či už sa učil scenár a kedy začína natáčanie. Alebo som zas len naivná? Každopádne, Rachel s Haydenom spolu vychádzajú celkom v pohode, v nedeľu sa napríklad stretli, aby Hayden strávil deň s ich dcérkou Briar Rose.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk