Pussycat Dolls sú späť

pridal kara 15.10.2017 o 7:51


Teda, ešte nie sú, ale budúci rok budú.

Ách, Pussycat Dolls, aká ťažká nostalgia. To boli časy, keď sme si ešte nesťahovali nekupovali hudbu podľa vlastného hudobného vkusu, ale sledovali pri robení domácich úloh MTV. Tieto staré dobré časy zrejme chýbajú členkám Pussycat Dolls, a tak sa rozhodli pre návrat. Ani sa im nečudujem, keďže som o žiadnej z nich okrem Nicole nikdy nepočula, ich príjmy po rozpade skupiny asi významne klesli.

Keď sa tak nad tým zamýšľam, nikdy som nerozumela tomu, prečo boli prezentované ako skupina. Ak ma pamäť neklame, spievala iba Nicole a ostatné jej robili skôr tanečné křoví. Keď som začala sťahovať fotky, uvedomila som si, že ani neviem, koľko ich vlastne bolo, keďže ich počet na fotkách dosť kolíše. Ak ste náhodou ale predsa len lepšie oboznámení s členkami tohto zoskupenia ako ja, tu máte aj nejaké mená. Okrem Nicole sa môžeme tešiť aj na Melody Thornton, Ashley Roberts, Jessica Sutta a Kimberly Wyatt.

A ako to celé bude vyzerať? To ešte nie je úplne jasné. Blízky zdroj z okolia kapely prezradil: „Rozhovory o tom, či sa opäť nedajú dokopy, sa vedú už zopár rokov, no teraz konečne našli čas, ktorý vyhovuje všetkým. Stále sa ešte rozhodujú, či pôjdu na veľké turné alebo iba zopár koncertov, ale veľmi sa tešia, že budú opäť spolu. Majú pocit, že nastal čas nechať staré konflikty v minulosti a osláviť skvelé pesničky, ktoré spolu urobili. Okrem ich starých hitov chcú priniesť fanúšikom aj nejakú novú hudbu.“

Tak čo, tešíte sa?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk