Zamilovaná Alicka

pridal WonderWoman 15.10.2017 o 17:34


Ani sa jej nečudujem…

Alicia Vikander, alebo Alicka, ako ju familiárne volám, je totiž zaľúbená do poriadne sexy chlapa. V roku 2015 sa pri natáčaní spoločného filmu dala dokopy s Michaelom Fassbenderom. Najskôr svoj vzťah tajili, no v Hollywoode sa nikdy nič dlho neutají a tak už spolu veselo chodia do spoločnosti a nemajú problém s tým, že ich vzťah sa stal vecou verejnou.

Momentálne sú spolu na Ibize a vzali so sebou aj svoje rodiny a priateľov. Preto sa mi zdá dosť pravdepodobné, že reči o tom, že sa chystajú zosobášiť a práve na Ibize, sú pravdivé. Obaja vyzerajú veľmi šťastne a uvoľnene. Alicka sa šla prejsť s kamoškou po pláži a nechala si spraviť pár záberov a Michael sa zatiaľ bavil s priateľmi pri bazéne, do ktorého si neskôr skočil šípku. Priznám sa, že pri jeho fotkách som sa zastavila o niečo dlhšie ako pri Alickiných (dámy ma iste pochopia). Ale oboch ich mám ako pár rada a som zvedavá, či sa teda na tej Ibize zoberú, alebo si ešte na svadobné zvony počkáme.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk