Benefičný koncert

pridal kara 16.10.2017 o 6:17


Pre obnovu po hurikáne v Portoriku.

Celebrity sa okrem pretŕčania na sociálnych sieťach občas vedia spojiť aj pre dobrú vec. Tentokrát pomáhajú tým, ktorých nejakým spôsobom postihol hurikán v Portoriku. A to sú v podstate asi všetci, ktorí tam žijú. Pre Jennifer Lopez je táto téma celkom osobná, keďže odtiaľ pochádzajú jej rodičia a má tam veľkú časť rodiny. Sama darovala ešte tesne po hurikáne milión dolárov. Mohla si teda dovoliť byť za najväčšiu hviezdu večera. Prezliekla sa dokonca až päťkrát. Ale v tomto prípade treba urobiť asi všetko preto, aby sa pritiahla pozornosť divákov, takže jej to kvitujem.

Benefičný koncert One Voice: Somos Live Concert sa konal v sobotu a okrem nej sa tam objavili aj Selena Gomez, Demi Lovato, Mary J. Blige, Gwen Stefani, Marc Anthony a Jared Leto. Ľudia mohli počas celého koncertu telefonovať celebritám, ktorým nahlásili, akú čiastku chcú darovať. Telefóny prišla dvíhať dokonca aj Kim Kardashian, no prišli aj Heidi Klum, Ciara, Vanessa Hudgens, Zoe Saldana a Ruby Rose. Všetky vyzbierané peniaze pôjdu na obnovu totálne zdevastovaného Portorika.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk