Monica a Bridget

pridal Lilinka 17.10.2017 o 13:20


Čo tieto dve spája?

Okrem vyžívaní sa v plastických zákrokoch a botoxe aj dobré srdce. Hoci by sa mohlo zdať, že tieto dve milovníčky plastických zákrokov pochodovali proti chirurgom, ktorí sú ochotní urobiť na labilných ľuďoch s nízkym sebavedomím, ktoré je nepriamo úmerné k ich vysokým príjmom, akýkoľvek zákrok, dôvod pochodu, ktorý sa konal v Los Angeles bol diametrálne odlišný.

Renée Zellweger a Courteney Cox pochodovali v Exposition Parku za boj proti zákernej chorobe s názvom ALS (Amyotrofická laterálna skleróza). Táto skleróza napáda mozog a ľudia trpiaci týmto ochorením zostávajú paralyzovaní. Chorobou trpí aj známy Stephen Hawking.

Dievčence mali tričko s nápisom Team Nanci. Nanci bola známa publicistka, ktorej v roku 2014 diagnostikovali ALS.

Na jej stránke je pekný citát:

„V roku, keď oznámila svoju diagnózu v The Hollywood Reporter,  stratila hlas a schopnosť prehĺtať, no nestratila svoj štýl, zmysel pre humor a zmysel pre realitu, keďže pokračuje v dobročinných zbierkach.“ 

Prehĺtanie je pre Nancy síce problém a má zavedenú sondu do žalúdka, no ešte stále chodí, dokonca šoféruje a zbiera peniaze pre ľudí, ktorí s touto chorobou bojujú. V tom jej pomáhajú aj celebrity.

 

Nanci

Nanci okrem Courteney Cox a Renée Zellweger podporila aj Reese Witherspoon.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk