Nerozluční

pridal Lilinka 17.10.2017 o 13:21


Ktorý párik sa nevie od seba odtrhnúť?

Tepláková súprava, gule daj si doprava. Tí nedočkavejší určite netrpezlivo scrolovali dole a zistili, že takto ruka v ruke sa láskyplne prechádzajú Scott Sickdick Disick a Sofia Richie. Tí sa po dovolenke v Mexiku vracali do Los Angeles.

Tento šialený párik má už mesiac dlhý vzťah a to je na hollywoodske pomery celkom dosť. Každý zdravý človek, ktorý sa na nich pozrie, vidí len mladšiu blonďavejšiu verziu Kourtney Kardashian,  ktorá sa snaží skrotiť Scottovu anakondu.

Keďže tento chlapík oplýva humorom a slušným vercajchom, o frajerky núdzu nemá. Triezvo usudzujem, že táto bezbohá tr*kačka trvá už úctyhodný čas, no čoskoro ich pravdepodobne omrzí, keďže Scott svoju anakondu rád poskytuje viacerým ženám. Zatiaľ sú však nerozluční.

Takto ruka v ruke ich odfotil náš Ignác na letisku v Los Angeles. Dávam im ešte pár mesiacov, kým vyprchá chémia. Koľko im tipujete vy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk