Zamilovaní

pridal Lilinka 17.10.2017 o 14:11


Eva a José ako dvaja teenageri.

Ach, tá láska. To je to, keď prídete domov z roboty uťahaní, ako keby ste kopali kanále (a teraz nemyslím tých robotníkov, ktorí pracujú tu na Slovensku, keď jeden maká a štyria sa opierajú o lopaty a krompáče. Jedine, že by ste boli práve ten jeden, ktorý si to odmaká. Oni sú však prešpekulovaní a striedajú sa. Teraz už viete, prečo tie prerábky, opravy a stavby diaľnic na Slovensku trvajú tak dlho…) a čaká vás doma teplá večera, kávička a objatie. To je ale tá láska v dlhodobom vzťahu, keď vás spája aj niečo iné ako zamilovanosť, ktorá vyprchá po pár mesiacoch, pri väčšom šťastí po troch rokoch. Vtedy sa prestanete na toho svojho/tú svoju pozerať cez ružové okuliare a hoci mľaská, chrápe, alebo má nejaký ten faldík navyše, je to pre vás osoba, bez ktorej si svoj život neviete predstaviť.

Eva Longoria, hoci je za Josého vydatá a sú spolu viac ako tri roky, stále vyzerá, že je v tej fáze zamilovanosti. Naposledy sa s mužom za prítomnosti našich foťákov a Ignáca cukrovala na pláži v Miami. Najnovšie ich odchytil v Beverly Hills pri ceste na obed. Síce nebol prítomný žiadny psík, ktorého by pomojkala, no Evička bola vysmiata ako slniečko na hnoji. Asi sa už nevedela dočkať, že sa poriadne naláduje. Eva už vôbec nie je zúfalá manželka. Dúfam, že jej to konečne vydrží.

Nedávno sa Eva stretla aj so svojou kolegyňou zo seriálu Desperate Housewives Felicity Huffman, ktorá bola podporiť jej charitu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk