Nicole Kidman a jej pravá tvár

pridal Lilinka 18.10.2017 o 21:33


Konečne vyzerá na svoj vek.

Hoci sa Nicole za pomoci botoxu a naťahovania tváre snaží udržať krok s mladšími ročníkmi a vyzerá na svoj vek veľmi dobre, filmári majú trošku iný názor. Už dávno prestala hrávať zmyselné sexice a hrdinky romantických filmov. Teraz jej prischla postava starej pani s parochňou na hlave a v divných šatách. Ignác ju nafotil počas natáčania filmu Boy Erased. Na sebe mala fialové tričko s názvom filmu a vyzerala veľmi babičkovsky autenticky.

Nicole nemá problém s LGBT ľuďmi, a tak pre ňu táto téma filmu, ktorý je založený na skutočných udalostiach, nebol žiadny problém. Taktiež podporuje ich komunitu.

Témou filmu je príbeh chlapca, syna baptistického pastora, ktorý je gej a ktorého postavia pred ultimátum. Buď pôjde na terapiu, ktorá ho zbaví gej démonov, alebo ho rodina, cirkev a priatelia navždy zavrhnú. Celkom dobrá téma, film si určite pozriem. Možno aj pre Nicole v barančekovskej parochni.

Nicole vo filme

Nicole na červenom koberci







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk