Jednorožec Channing

pridal kara 23.10.2017 o 20:26


Čo by neurobil pre dcéru.

Tento článok sa mi píše veľmi ťažko, pretože som urobila tú chybu, že som si predstavila v takomto slušivom fialovom oblečku jednorožca svojho otca. A teda celkom pochopiteľne zomieram od smiechu. A oproti tomu, čo som si predstavila vo svojej hlave, mi už pohľad na Channinga ani nepripadá taký vtipný.

Halloween je už za rohom (juhúúúú), no neoslavujú iba šialení dospeláci (ako napríklad ehm.. ja), ale aj detičky. A tak bola v sobotu v škôlke, do ktorej chodí malá Everly Tatum, poriadna halloweenska párty. Rodičia sa jej zúčastnili tiež a mám taký pocit, že kostýmy im vyberala práve ich štvorročná dcérka. Channing teda skončil ako fialový jednorožec a mamka Jenna spolu s Everly ako víla. Tá obišla teda rozhodne lepšie. A pre všetkých mužských čitateľov dodám iba toľkoto – nechajte sa Channingom inšpirovať. Čím viac fialových jednorožcov bude budúci utorok v uliciach, tým väčšia sranda to bude.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk