Ronaldo bozkáva gule

pridal Lilinka 25.10.2017 o 12:40


Pardon, vlastne iba jednu guľu.

V pondelok sa v Londýne konalo odovzdávanie cien Best FIFA Football Awards, na ktorom sa zúčastnili všetky futbalové hviezdy. Našou pikoškárskou topkou je určite Ronaldo a jeho kabelka, ktorý je číslom jeden a vždy sa na jeho pózach na paparazzi fotkách a zaujímavých životných rozhodnutiach poriadne zabavíme.

Tak si to zhrňme. Ronaldo sa čoskoro stane štvornásobným otcom. K jeho synovi od náhradnej matky číslo 1 a k jeho dvojičkám, ktoré mu vynosila náhradná matka číslo 2, aj keď mal počas toho priateľku, ktorá je plodná a momentálne aj tehotná, pribudne dieťa číslo štyri.

O štýle, akým bolo toto dieťa splodené, sa dá polemizovať, keďže Ronaldo je buď homosexuál, alebo asexuál. Najpravdepodobnejšou možnosťou sa mi zdá tá, že ho terajšia frajerka z povolania ukecala, aby jej poskytol nejakých tých plavcov do pohárika s tým, že sa sama oplodní buď dildom alebo hoc aj baklažánom. Dôvodom tohto plodenia môže byť fakt, že Ronaldo je tak zahľadený do seba, že má potrebu obšťastňovať ľudstvo svojimi génmi rovnako hojne, ako u nás Boris.

Táto šialená rodinka sa bola popretŕčať po červenom koberci, na ktorom ocenili aj samotného Ronalda. Dostal cenu za najlepšiu stratégiu pri predstieraní heterosexuality najlepšieho hráča roka. Tú patrične vybozkával. Bola totiž v tvare gule lopty a zrkadlová, takže v nej videl svoj odraz a ten jednoducho musel vybozkávať. Potom nasledovalo pózovanie so synom a s frajerkou. Určite bol vo svojom živle.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk