Úchylák a tínedžerka

pridal kara 25.10.2017 o 19:23


Už vieme, čo si o tom myslí Lionel.

Scott Disick a Sofia Richie si ešte stále hrkútajú. Po dovolenke v Mexiku už stihli aj polopracovný výlet do Benátok. Odtiaľ ale neleteli rovno domov, ale do New Yorku. A opäť tak polopracovne. Okrem nejakých tých fotení a červených kobercov sa totiž aj vláčia po večeriach. Večerať síce treba, to im neodopieram, no každý jeden večer si vybrať reštiku, pred ktorou striehne nejaký fotograf, to asi nebude len náhoda, ale tak troška aj túžba dostať sa do médií. Možno sa Scott nejako podvedome snaží, aby Kourtney žiarlila. V aktuálne vysielaných častiach KUWTK totiž vidíme, ako zle znášal to, že má mladého frajera, a dokonca ho chcel aj zbiť.

Po mojej nedávnej úvahe, čo na toto všetko hovorí Lionel Richie, už máme aj odpovede. Celkom nedávno sa ho na to opýtal aj nejaký redaktor a Lionel sa nechal počuť, že je na smrť vystrašený. Plnoletá – neplnoletá, keby som ja ako 19 domov doviedla 34 ročného alkoholika s troma deťmi, len tak by sa po ňom zaprášilo. Lionel ale zrejme nepatrí k nejakým prísnym rodičom, stačí si pospomínať, čo kedysi stvárala jeho druhá dcéra Nicole…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk