Fergie sa nechcela rozvádzať

pridal kara 27.10.2017 o 20:30


So slzami to priznala v rozhovore u Wendy Williams.

Že kto, do pekla, je nejaká Wendy Williams? Nič sa nebojte, všetko vysvetlím. Kedysi som na lobotómiu a resetovanie svojho mozgu z reality využívala zábavnú fantasy reality šou Kardashianiek, no už to nie je, čo to bývalo. A tak bolo treba nájsť nový zdroj. A tak som našla Wendy Williams. Každé ráno s ňou raňajkujem a chytám sa pri tom za hlavu, pretože si nepamätá nikoho mená, nikoho vek, žiadne fakty, žiadne sumy, popletie všetko, čo jej napíšu do čítačky, no napriek tomu si to užívam.

A k tejto popletenej tete Wendy prišla vo štvrtok Fergie. Veľká udalosť, áčkové celebrity tam bývajú asi raz za rok. A typická Wendy bez filtra sa jej začala vypytovať na jej rozvod a vzťah s Joshon Duhamelom, no aj na to, ako sa zoznámili a dali dokopy. Vo videu cca od 5:10 do asi 8:20. Fergie so slzami v očiach priznala, že toto v pláne nemala a chcela ostať vydatá navždy. Že Josha ľúbi, je to otec jej syna a toto budú mať spoločné navždy. Chvíľku vyzerala, že sa rozplače úplne, no potom si asi spomenula na to, že veľké dievčatá neplačú, a podarilo sa jej blbé otázky Wendy ustáť. Po tom, čo ju skoro rozplakala, jej totiž vôbec nebolo blbé opýtať sa jej, či Josh randí. Ách, Wendy, aká by to bola bez teba nuda.

Fergie u Wendy

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk