Sexoš Chris

pridal Lilinka 31.10.2017 o 14:33


Porozprával o polonahých scénach v Thorovi pre rádio SiriusXM.

Sexoš Chris, ktorý je otcom troch detí, sa vybral porozprávať o svojom novom filme Thor: Ragnarok do newyorského rádia SiriusXM. So sebou si zobral režišéra filmu Taiku Waikiki  Waititi a evidentne mali obaja veľmi dobrú náladu. Na fotkách sa obaja smiali a šaškovali, Chris čupel a robili rôzne ksichty, ako keby boli malí chlapci.

V rozhovore pre rádio Chris prezradil, že v prvej verzii scenára neboli polonahé scény a že si myslel, že toto bude možno konečne Thor, kde nebude musieť dávať dole tričko. Po nejakom čase mu však režisér Taika povedal, “ Sorry, tričko musí dole.“ Veď čo by to bol Thor bez polonahého Chrisa predvádzajúceho svoje ohromné telo. Koniec koncov namakal sa na tom, aby vyzeralo ako telo boha. Ďalej srandovali o tom, že Chris prosil Taiku, aby mu dopomohol vyzerať ešte trošku lepšie špeciálnymi efektami. Neskôr Taika prezradil, že vo filme je zhruba osem scén, kde sa nedeje nič okrem toho, že Chris predvádza telo. Rozhovor nájdete vo videu pod článkom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk