Muž mnohých tvárí

pridal Lilinka 2.11.2017 o 22:46


Ako vyzerá teraz?

Matthew je naozaj veľmi tvárny herec a takmer v každej filmovej úlohe vyzerá úplne odlišne. Od dokonalého stvárnenia svojich postáv ho neodradí ani drastické chudnutie, či priberanie a iné telesné modifikácie. Mohli sme ho vidieť v úlohe sexy striptéra vo filme Magic Mike, no aj v menej sexy úlohách, ktoré predviedol napríklad vo filmoch Dallas Buyers Club, v ktorom hral AIDS-om nakazeného, vo filme Gold, kde bol plešatý, či v seriáli True Detective, kde bol tiež dosť ošumelý. Naposledy bol celkom k svetu vo filme Dark Tower, lebo musel, keďže hral po boku Idrisa Elbu.

Najnovšie ho náš Ignác zvečnil pri natáčaní filmu The Beach Bum. Mal dlhé blond lokne, hawajskú košeľu a opálené telo. Hoci popis neznel dosť odpudivo, Matthew vyzeral ako zhúlený surfer v rokoch. Čo si budem klamať, aj tak ste všetci scrollli na fotky. V ktorom filme sa vám páčil najviac?

 Premeny vo filmoch:

How to Lose a Guy in 10 Days

Magic Mike

The Wolf of Wall Street

True Detective

Dallas Buyers Club

Interstellar

Gold

Dark Tower







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk