Úchylák Kevin Spacey

pridal kara 3.11.2017 o 22:59


Ďalšie obvinenia sa dostávajú na verejnosť.

Po nedávnych vyjadreniach úspešného broadwayského herca Anthonyho Rappa sa vynárajú ďalšie a ďalšie obvinenia Kevina Spaceyho zo sexuálneho obťažovania. Kevin sa síce snažil túto kauzu zamiesť pod koberec tým, že konečne po rokoch špekulácií priznal svoju sexuálnu orientáciu, no trocha sa asi prepočítal, pretože podpory sa nedočkal. A teraz ho anonymne obvinil ďalší muž, ktorý tvrdí, že s ním začal udržiavať sexuálny pomer už v jeho 14tich rokoch, a neskôr sa ho mal pokúsiť znásilniť. To ale nie je jediné obvinenie, ktoré sa na neho valí. Osem zamestnancov pracujúcich na seriáli House of Cards tvrdí, že Kevin je sexuálny predátor a z celého pľacu spravil toxické miesto pre prácu. Mladých mužov pracujúcich v tomto tíme vraj pravidelne sexuálne obťažoval, napríklad tým, že ich bez dovolenia chytal za intímne partie.

Úspešný seriál alebo nie, Netflix velice rýchlo zasiahol, oznámil, že šiesta séria seriálu bude tou poslednou a zastavili natáčanie. Producenti momentálne preverujú detaily Kevinovej zmluvy, aby vedeli, či ho môžu v seriáli zabiť a pokračovať bez neho. Jeho agent a publicista dali výpoveď, a tak mu neostávalo už nič iné, ako to, čo robia všetky celebrity v podobnej situácii – rozhodol sa nastúpiť na liečenie. To by ma teda zaujímalo, ako čaká, že ho vyliečia z toho, že je úchyl a zrejme tak trocha aj pedofil.

Kevin v seriáli House of Cards, ktorý sa už podľa mňa konca nedočká, a ak áno, tak bez Kevinovej postavy.



Zaradené pod: Celebrity, Kevin Spacey, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk