Mariša chce schudnúť

pridal kara 8.11.2017 o 15:53


A myslí si, že bandáž žalúdka to vyrieši.

Vždy som si myslela, že Mariah Carey je natoľko odtrhnutá od reality, že si žije vo svojom vlastnom svete a nič nevidí rovnako ako my ostatní. No ukázalo sa, že to nie je úplne pravda. Po rokoch fotošopového zapierania totiž konečne začala niečo vidieť rovnako ako my – samú seba. Minulý rok počas vzťahu s Jamesom Packerom výrazne schudla, takže teraz, keď opäť pribrala, sa už necíti komfortne. Vraj si to uvedomila vďaka tomu, že sa jej tak ťažšie tancuje (wtf, kedy ona tancuje, veď bez pomoci ani nestojí). K prebudeniu do reality jej vraj pomohli aj nepríjemné komentáre ľudí na internete. Tie by, myslím, nikto nemal, ak by sa nervala do pičoreziek veľkosti S, ale obliekla sa primerane svojej postave a veku.

Mariah si teda vymyslela skvelý plán, ako tieto kilá zhodiť. Operácia žalúdka. Podľa magazínu Page Six ju absolvovala približne pred mesiacom a už začína vidieť výsledky. S tým sa nedá nesúhlasiť, pretože minulý týždeň vyzerala naozaj o čosi menšia ako v lete. Viac ako bandáž žalúdka by jej možno pomohlo pustiť z ruky jej obľúbený pohárik so šampanským, no to už by asi vyžadovalo z jej strany veľa sebazaprenia. Operácia je predsa jednoduchšia, no nie? (Odpoveď je nie, keby ste náhodou váhali.)

Mariša v priebehu rokov

počas vzťahu s Packerom

toto leto

minulý týždeň







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk