Najkrajšia Mila Kunis

pridal kara 10.11.2017 o 6:40


Mila pre magazín The Edit.

A aby som len tak na úvod uviedla na pravú mieru názov článku, najkrajšia na svete nie je tak úplne podľa mňa, ale podľa jej fanklubu, ktorý tu má v komentároch celkom silné zastúpenie. Členstvo v tomto fanklube je asi naozaj exkluzívne, lebo ak som to pochopila správne, žijú všetci niekde pod jednou strechou. S jednou IP adresou. Aspoň dúfam, že ide o nejaký pekný luxusný domisko niekde v Beverly Hills a že nám raz pošlú aj spoločnú fotku s Milou.

Tá momentálne robí promo svojmu novému filmu A Bad Moms Christmas, vďaka čomu zdobí titulku najnovšieho vydania magazínu The Edit. Pre ten porozprávala o tom, ako začala jej herecká kariéra, a o tom, čo všetko sa vďaka Ashtonovi naučila.

…o tom, že jej herecká kariéra začala v Baywatchi:

„Bola som v Baywatchi dvakrát – ako dve rôzne postavy. Raz som bola slepá. Stratila som sa počas požiaru a museli ma zachrániť… Na konci toho dielu som surfovala. Bola som slepá surferka.“

…o tom, že v biznise si nechá poradiť od Ashtona:

„Úprimne, keď som začala chodiť s Ashtonom, brala som to skôr tak, že o biznise nechcem nič vedieť, nebolo mi to príjemné. Ale potom som sa začala vzdelávať a používať správne slová. Pýtala som sa ho, googlila som veľa vecí, a teraz viem, čo všetci robia. Viem, čo môžem robiť ja, viem, čo môžem žiadať. Som vo všetkom omnoho viac zapojená ako pred piatimi rokmi. Pracujem v tomto biznise 25 rokov, no len pred piatimi rokmi som naozaj začala.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk