Caitlyn vyplakáva do médií

pridal kara 16.11.2017 o 10:07


Že sa s ňou Kardashianky nebavia.

A úprimne, ja už sa im ani veľmi nečudujem. Caitlyn nedávno vydala knihu, ktorá síce pôvodne mala byť o nej samej a o jej tajomstvách, no nakoniec bola vo veľkej väčšine vo hádzaní špiny na Kardashianky a Kris Jenner. Pred vydaním knihy ju dala prečítať Kim, no dala jej upravenú verziu, v ktorej o nich nepísala. A keď potom kniha vyšla, ukázalo sa, že za všetko svoje životné nešťastie a zlé rozhodnutia v podstate viní Kris. A písala aj o veľkej kauze s O.J. Simpsonom a ich zosnulom otcovi Robertovi Kardashianovi, čo ich nasralo asi najviac. Kim v ich reality šou povedala, že vždy za ňou stála, ale už viac nemôže, pretože Caitlyn skrátka nie je dobrý človek a je to klamárka.

A keďže Caitlyn rada využije každú možnosť, ako sa dostať do médií (veď ako jediná aj verejne potvrdila Kyliene tehotenstvo), inak tomu nie je ani teraz. Kade chodí, tade narieka, že Kardashianky a Kris Jenner ju odrezali zo svojich životov. „Už ma nechcú vo svojich životoch, poriadne ma ohovorili. Je to zdrvujúce, keď vaše deti urobia niečo také. Veľmi ma to bolí.“ Pri inej príležitosti zas povedala: „Už nemám vzťah so žiadnou z nich, vôbec nie sme v kontakte. Nedávno som bola na Kendallinej oslave, ale nehovorila som s nikým z tej strany rodiny. S Kris som nehovorila asi rok, s Kim deväť mesiacov, s Khloé asi dva roky – aj keď ona tam nebola, a s Kourtney tiež nie.“

Caitlyn (vtedy ešte Bruce) a Kris sa vzali v čase, keď boli Kardasianky ešte len malé deti, takže im vyše dve desaťročia v podstate robila rodiča. Nazýva ich teda svojimi deťmi, aj keď nimi nie sú. Tvrdí ale, že so svojimi biologickými deťmi má stále dobrý vzťah – podľa KUWTK a vyjadrení Kendall to tak ale veľmi nevyzerá. V jednom z nedávnych dielov sa riešila aj kauza Kendall a Pepsi, kde vyslovene prosíkali Caitlyn, aby sa k tomu do médií nevyjadrovala – čo nakoniec aj tak urobila. Kendall sa teda tvárila všeljako, len nie tak, že majú dobré vzťahy.

spoločné selfíčky už sú minulosťou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk