Ďalšia vychudnutá celebrita

pridal kara 16.11.2017 o 10:51


Ruby Rose sa stráca pred očami.

Začínam mať tak trocha pocit, že jedlo v Los Angeles asi nie je nejakej veľmi dobrej úrovni. Nebezpečne vychudnutých celebritiek nám nejako pribúda. A už sa k nim zaradila aj Ruby Rose. Tá sa začala strácať už začiatkom tohto roka, no vtedy sme si mysleli, že je to len následkom chrípky, ktorú tesne predtým prekonala. Niekomu skrátka nechutí jesť, keď je chorý. No odvtedy ubehlo už dosť veľa mesiacov, ale Ruby stále nepribrala späť na svoju pôvodnú váhu.

NW magazín tvrdí, že už má len 44 kíl pri svojej výške 170 cm, čo ale Ruby na svojom twitteri poprela. Vraj keby toľko vážila, dávno by bola niekde v nemocnici. Keď sa tak ale na ňu dívam, nemám pocit, že váži oveľa viac ako tých 44 kíl. Ruby tvrdí aj to, že poriadne veľa je, možno sú teda za tým nejaké zdravotné trable. Úprimne, vôbec netuším, len dúfam, že sa v priamom prenose nedívame na nejakú začínajúcu anorexiu a že Ruby bude čoskoro opäť vyzerať trocha zdravšie. Keď totiž niekomu pri pohľade z boku vytŕčajú bedrové kosti tak ako jej, prirodzenou štíhlosťou sa to dá nazvať len ťažko.

Ruby kedysi

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk