Rozchod a vojna o syna

pridal kara 17.11.2017 o 19:50


Jennifer Hudson a jej snúbenec si dali zbohom po desiatich rokoch.

A hneď na začiatku vám môžem povedať, že toto bude ešte zaujímavé. Včera Jennifer oznámila cez svojho hovorcu magazínu People, že so svojím snúbencom Davidom Otungom sa po desiatich rokoch rozišli. „V procese ukončenia ich vzťahu sú už niekoľko mesiacov. Dnes Jennifer podala žiadosť o ochranné ustanovenie pred jej bývalým snúbencom. Tieto kroky podnikla čisto kvôli ochrane svojho syna.“ 

Keďže nie som právnička, nebolo mi úplne jasné, čo je to to ochranné ustanovenie. Nejde totiž o zákaz približovania, aj keď ak to som to pochopila správne, nesmie sa ani približovať. Súd jej túto žiadosť odklepol a Davida prišli policajti vyviesť z ich domu. V žiadosti, ku ktorej sa TMZ dostalo, uviedla, že má strach z toho, čo by mohol urobiť. Vraj sa jeho agresívne a nevyspytateľné správanie počas posledných pár mesiacov stupňovalo. Ďalej uviedla incident, ktorý sa odohral túto stredu. Bola aj so synom v nahrávacom štúdiu, keď sa jej David snažil dovolať. Keď nedvíhala, zavolal synovi, aby mamu natáčal – myslí si totiž, že Jennifer chodí so svojim producentom a chcel mať dôkaz. Keď prišli domov, bol vraj poriadne nahnevaný, syna schmatol za ruku a Jennifer vysotil zo spálne, čoho mali byť svedkami jej syn, vizážistka a asistentka. Ďalej vraj pravidelne nechával v kuchyni na stole zbraň, ktorá bola ale podľa jeho slov iba atrapa z natáčania, no podľa nej tým chcel u nej vyvolať úzkosť, keďže jej mamu, brata a synovca zastrelil bývalý jej sestry.

To, že je David wrestler, zrejme hrá trocha v jeho neprospech, a tak Jennifer dočasne získala plnú staroslivosť o syna. On má ale v pláne o neho bojovať a pre médiá vyhlásil nasledovné: „David Otunga sa už niekoľko týždňov snaží s pani Hudson vyjednať podmienky starostlivosti o syna. No keď si pani Hudson uvedomila, že pán Otunga by bol ten, komu by udelili plnú starostlivosť, keďže on je tým, ktorý mu poskytuje hlavnú starostlivosť zatiaľ čo pani Hudson sa venuje svojej kariére po celom svete, rozhodla sa podať neopodstatnenú žiadosť o ochranné ustanovenie, aby tak získala neférovým spôsobom navrch v určovaní starostlivosti o ich syna. Kvôli wrestlingovej kariére pána Otungu má pani Hudson pocit, že môže v súdnej sieni predviesť herecký výkon hodný oscara, aby ukázala samú seba ako obeť. Pán Otunga nikdy neobťažoval ani neubližoval pani Hudson ani ich synovi.“

Nechcem nikomu držať stranu, keďže netuším, čo sa tam naozaj odohralo, ale neviem sa zbaviť pocitu, že v tomto prípade nejako viac verím Davidovi. Či ma moje pocity klamú asi ukáže až čas.

spoločné rodinné fotky sú už zrejme minulosťou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk