Fotky zo svadby

pridal kara 18.11.2017 o 9:25


Fotky zo svadby Sereny Williams a Alexisa Ohaniana uverenil magazín Vogue.

Včera som s článkom o Sereninej svadbe čakala až do večera. Dúfala som totiž, že aspoň nejaké fotky sa k nám dostanú. Aspoň na Instagram si isto niečo dajú. Včera som sa síce nedočkala, no dnes ráno som sa zobudila k omnoho viac fotkám, než by som vôbec bola dúfala. Serena a Alexis totiž kývli magazínu Vogue na to, aby ich svadbu nafotili. A už sa teda veselo zverejňuje aj na Instagrame. Alexis zdieľal hneď niekoľko fotiek a z popisov je evidentné, že Serenu fakt ľúbi. Napísal aj to, že sa teší, ako začnú svoj spoločný rozprávkový život v manželstve. Svadba bola totiž mierne inšpirovaná rozprávkovou tematikou Beauty & the Beast. Na pesničku Tale as old as times si zatancovali aj svoj prvý tanec.

Serena mala na sebe poriadne tortové obrovské šaty – zrejme sa naozaj chcela cítiť ako princezná. Pochádzajú z dielne značky Alexander McQueen a vytvorila ich pre ňu hlavná dizajnérka značky Sarah Burton. Na prvý tanec a zábavu sa prezliekla do krátkych bielych šiat značky Versace. A aj keď ani jedny šaty nie sú úplne podľa môjho vkusu, Serena bola naozaj krásna nevesta – a to preto, že z nej šťastie vyžarovalo na niekoľko kilometrov. A to je predsa na svadbe to najdôležitejšie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk