Bohatá Beyoncé

pridal kara 24.11.2017 o 22:31


Za posledný rok zarobila 105 miliónov dolárov.

A vďaka tejto sume ju magazín Forbes vymenoval za najlepšie zarábajúcu ženu roku 2017. Aby sme boli presnejší, vo Forbes sa rozhodli si to čo najviac skomplikovať, a tak to nepočítajú za kalendárny rok, ale vždy od júna do júna. Bey si túto sumičku pripísala na účet vďaka svojmu albumu Lemonade, turné Formation a značke oblečenia Ivy Park.

A aby sa náhodou neumiestnila o rok výrazne nižšie, už teraz rozmýšľa, na čom ďalšom zarobiť. A mala skvelý nápad. Napísala na papier rukou „Beyoncé Holiday Sweater“, papier posunula svojim ľuďom a povedala im, aby to dali vytlačiť na čo možno najlacnejšie vyzerajúce tričká a mikiny, ktoré potom bude predávať ako svoju vianočnú kolekciu. A zrejme sa jej všetci báli povedať, že je to kravina, lebo táto kolekcia už uzrela svetlo sveta. Ak si z nej chcete niečo pekné kúpiť, máte smolu, lebo nič pekné tam nie je. Ale ak náhodou chcete aj tak, môžete tak urobiť tu a pripravte sa, že miniete od 35 do 60 dolárov za kus.



Zaradené pod: Beyonce, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk