Gwen ako princezná z Frozen

pridal kara 24.11.2017 o 22:14


Ešte aj tvár má úplne frozen.

Gwen pred pár dňami vydala nový album. A ten nie je len tak hocijaký, ale rovno vianočný. Volá sa You Make It Feel Like Christmas podľa rovnomennej pesničky na albume, ktorú naspievala so svojím drahým Blakeom. Gwen je teda už nejaký ten čas naladená vianočne a predviedla to aj tento týždeň, keď vystupovala v sprievode v New Yorku. Trocha jej ušlo, že tento sprievod bol usporiadaný k troška inému sviatku – k Vďakyvzdaniu – a tak sa na vystúpenie premenila na totálnu zimnú princeznú – vyzerala ako vystrihnutá z Frozen.

A troška smutno mi je z toho, že totálne zamrznutú má aj tvár. A nie zo zimy, ale z botoxu. Alebo čo to robí. Vyzerá už ako plastová a na týchto fotkách mi dokonca strašne pripomína trans youtuberku Gigi Gorgeous. Netvrdím, že vyzerá zle, ale skrátka nevyzerá prirodzene. Pred napichaním pier (a celého ksichtu) jej totiž podľa mňa vôbec nič nechýbalo a myslím, že by vyzerala omnoho lepšie s troma vráskami, ale za to ako človek a nie vosková figurína. Gwen sa ale zrejme snaží zakonzervovať sa pre budúce generácie. Pevne verím, že čoskoro dostane rozum rovnako ako Courteney Cox, kým sa jej to nevymkne z rúk, a od nového roka si dá predsavzatie starnúť prirodzene.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk