Willow Smith sa trápi

pridal kara 26.11.2017 o 20:18


Pozornosť médií si vôbec neužíva.

Willow len pred pár týždňami oslávila svoje sedemnáste narodeniny, no na stránkach bulváru ju registrujeme už celú večnosť. Nedávno poskytla rozhovor magazínu Girlgaze, ktorému zdobí aj titulku. Rastie z nej fakt krásna a zaujímavá žena, no niečo mi hovorí, že toto je presne ten typ komentárov, ktorý jej nie je príjemný. Pre magazín sa otvorila a porozprávala o tom, aké je to vyrastať na očiach verejnosti.

„Budem úplne úprimná, je to niečo hrozné. Vyrastať a snažiť sa zorientovať sa vo svojom živote, zatiaľ čo ľudia majú pocit, že majú akési právo vedieť, čo sa vo vašom živote deje, je úplne neznesiteľné – a jediná možnosť, ako sa cez to preniesť, je do toho vstúpiť. Nemôžete zmeniť svoju tvár. Nemôžete zmeniť svojich rodičov. Nemôžete zmeniť žiadnu z týchto vecí. Mám pocit, že väčšina ľudí, ktorí vyrastali podobne ako ja, skončia zacyklení v depresiách a svet sa na to len prizerá cez svoje telefóny, smeje, robí žarty a vyrába memečká o tom zničujúcom efekte, ktorý má takýchto život na psychiku. Keď sa do toho narodíte, máte len dve možnosti: buď sa do toho úplne ponoríte a budete tomu zvnútra pomáhať, alebo nikto nebude vedieť, kde sa nachádzate, čo sa deje a skrátka sa úplne vyparíte z očí verejnosti. Neexistuje nič medzi tým. Nikdy neviete, aký je niekoho život, pokiaľ nekráčate v jeho topánkach.“

Musím povedať, že som celkom prekvapená. Keď som pred pár rokmi prekladala múdre reči jej a jej brata v rozhovore pre T magazín, skoro som pri tom porodila. A zrazu to, čo hovorí, dáva normálne zmysel. Asi jej to intelektuálne obdobie prospelo a ja som celkom zvedavá, ako so svojím životom naloží a čo z nej bude. No je tu aj možnosť, že sa to nedozvieme, pretože Willow v rozhovore varovala, že možno sa z ničoho nič vyparí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk