A bude svadba!

pridal kara 27.11.2017 o 12:10


Princ Harry a Meghan Markle konečne oznámili zásnuby.

A je to tu. Po týždňoch špekulácií sa princ Harry a Meghan Markle konečne rozhodli oznámiť zásnuby. Dnes kráľovská rodina vydala oficiálne vyhlásenie, v ktorom tak urobili. Oznámili aj to, že svadba bude na jar v roku 2018 a že ďalšie detaily svadby budú oznámené neskôr. Zatiaľ nám aspoň oznámili čas a miesto zásnub – bolo to niekedy počas novembra a bolo to v Londýne. Harry už informoval aj svoju babku kráľovnú a pred zásnubami požiadal o požehnanie aj Meghaniných rodičov. Po svadbe spolu budú bývať v Nottingham Cottage v Kensingtonskom paláci.

Médiá už špekulujú o tom, aký titul bude mať po svadbe Meghan, a vraj by sa z nej mala stať Vojvodkyňa zo Sussexu. Harry nepríde o svoje miesto v poradovníku na trón, o čom sa pôvodne tiež hovorilo, keďže Meghan je už rozvedená.

Čo sa týka zvyšku kráľovskej rodiny, princ Charles je podľa vlastných slov šťastný a má z nich veľkú radosť. Katka a William sa k zásnubám vyjadrili tiež: „Veľmi sa spolu s Harrym a Meghan tešíme. Bolo úžasné spoznávať Meghan a vidieť, akí sú s Harrym šťastní.“ Vyjadrili sa aj rodičia budúcej Vojvodkyne: „Naša dcéra bola vždy veľmi láskavým a milujúcim človekom. Sledovať jej zväzok s Harrym, ktorý má rovnaké kvality, je pre nás ako rodičov zdrojom obrovskej radosti.“ A ja sa teším tiež. Meghan je sympoška, s Harrym sa k sebe hodia, a už sa teším na ich svadbu. Myslím, že Diana sa zhora môže celkom radovať, aké sympatické ženy si vybrali jej synovia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk