Oficiálne zasnúbení

pridal kara 27.11.2017 o 23:01


Harry a Meghan majú za sebou prvé oficiálne fotenie a spoločný rozhovor.

Ubehlo len pár hodín, odkedy kráľovská rodina konečne oficiálne oznámila zásnuby Harryho a Meghan, a títo dvaja už majú za sebou aj prvé oficiálne spoločné fotenie a prvý spoločný rozhovor. V pondelok poobede vyšli ruka v ruke z Kensingtonského paláca do Sunken Garden, kde už na nich čakali médiá. Túto záhradu si zrejme nevybrali náhodou, keďže údajne to bolo Dianine obľúbené miesto.

Dianu si Harry uctil aj inak – na prsteni, ktorý sám navrhol pre svoju vyvolenú, sú dva diamanty z jej osobnej zbierky. Hlavný kameň je z Botswany, kam sa spolu sami dvaja vybrali už po dvoch rande. Prsteň je zlatý, keďže takéto šperky má Meghan najradšej, a je krásny. Teda aspoň mne by sa trafil do chuti. Vôbec nie som náročná, však? ??

Po absolvovaní spoločného fotenia odišli hrdličky ruka v ruke na svoj prvý rozhovor. Moje pozorovania z neho sú nasledovné: Meghan je nádherná, omnoho krajšia ako na fotkách, pôsobí ako taká múdra zrelá žena, s Harrym sa na seba nevedia vynadívať a mala som pocit, že každú chvíľu začnú jačať a skákať od radosti. Harrymu je za mamkou v týchto významných chvíľach zrejme dosť smutno, čo na ňom aj bolo vidieť, keď v rozhovore padlo jej meno. Rozhovor si odporúčam pozrieť všetkým anglicky hovoriacim, no pre tých, ktorí po anglicky nehovoria, tak aspoň zopár dôležitých bodov – zoznámila ich spoločná kamarátka, ktorá im dohodla rande naslepo minulé leto, pol roka sa im darilo tajiť svoju lásku pred svetom a Harry ju požiadal o ruku začiatkom tohto mesiaca doma, keď boli sami dvaja a grilovali si kura. Meghan ho vraj ani nenechala dopovedať a hneď povedala áno a začala ho objímať. S prsteňom sa musel Harry pripomenúť, keďže sa na neho hneď vrhla a on ho stále držal v ruke. Sú spolu strašne zlatí a prajem im to.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk