Ďalšia anjelska párty

pridal WonderWoman 30.11.2017 o 21:01


Plná krásnych anjelic.

Tak čo, už ste videli tohtoročnú veľkolepú Victoria´s Secret Fashion Show? Ktorá tuším tak nejak ide dolu vodou… záplava nových mladých modeliek, pomerne neznámych vystupujúcich interpretov, pády na móle… Nie je to veru žiadna sláva. Stálice postupne odchádzajú a nahrádzajú ich nové (nezaujímavé) tváre.

Ale nech je to akokoľvek, sexy anjelice budú vždy priťahovať pozornosť. Či už na prehliadkovom móle, v časopisoch, alebo na žúrkach. Jednu mali hneď po show a ďalšiu v utorok v New Yorku. Nechýbali na nej Adriana Lima, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell a Taylor Hill. Za seba nemôžem povedať, že by ma svojimi outfitmi nejak ohúrili, skôr naopak. Staré známe „menej je viac“ v tomto prípade skôr neplatilo a väčšina podľa mňa vyzerá lepšie v spodnom prádle. Ale určite sa cítili krásne a sexy, ako pravé Victoria´s Secret anjelice.

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk