Sám doma v Paríži

pridal WonderWoman 30.11.2017 o 20:31


Vlastne… sám tam nie je.

Vianoce sa nezadržateľne blížia a čo k nim neodmysliteľne patrí? No predsa film o malom blonďavom chlapcovi, ktorého by mala sociálka odobrať jeho rodičom z dôvodu zanedbania starostlivosti. Malý Kevin už síce vyrástol, prešiel si rôznymi nepeknými fázami, no od tohto leta sa dal dokopy a konečne vyzerá ako normálny zdravý muž. A ako sa hovorí – za všetkým hľadaj ženu.

Za pozitívnou zmenou Macaulayho Culkina stojí jeho nová frajerka – 29 ročná Brenda Song. Je to celkom nadané dievča, keďže sa venuje modelingu, spevu, tancu a herectvu. Ale momentálne sa venuje hlavne svojmu drahému, s ktorým dovolenkujú v Paríži. Macaulay bude asi riadny romantik, lebo v jeden deň si vyšiel do ulíc Paríža sám a na hotel sa vracal s kyticou ruží a na druhý deň boli spolu s Brendou na nákupoch, odkiaľ jej niesol plné tašky a obrovského plyšového medveďa. Ten vie, ako na ženy. A ja mu držím palce, aby mu to s Brendou vyšlo.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk