Kostrička Ruby

pridal kara 1.12.2017 o 22:06


Na premiére filmu Pitch Perfect 3.

Neviem sa rozhodnúť, či som viac šokovaná tým, ako Ruby vyzerá, alebo tým, že si niekto povedal, že je dobrý nápad natočiť ešte ďalšie pokračovanie tohto filmu. Jednotka sa mi aj napriek veľmi slabej dejovej línii vďaka super spievaniu páčila, no dvojka už bola taký odpad, že sa ani nejdem obťažovať hľadaním traileru na trojku a dávať vám ho sem. Hádam mi to odpustíte a v prípade záujmu si dohľadáte sami.

Na stredajšiu premiéru tohto filmu v Sydney prišla aj kostrička Ruby Rose. Zrejme si ešte nevšimla, že Halloween je už dávno za nami a kostým už môže odložiť. Mala by urýchlene zjesť všetky sladkosti, ktoré si vykoledovala, pretože o ňu začínam mať seriózne obavy. Naozaj neverím tomu, že má viac ako tých 44 kíl. Všetky kosti ma niekoľko centimetrov vystúpené a hlavu v porovnaní k telu obrovskú. Toto proste nie je vegánskou stravou. Ani chrípkou. Ani nepitím alkoholu. Ruby je buď fakt chorá (či už fyzicky alebo psychicky), alebo sú v tom drogy, ako ste minule mnohí naznačili v komentároch. Dúfam, že jej niekto ponúkne nejakú filmovú úlohu, kvôli ktorej bude musieť aspoň pár kíl pribrať, pretože keď ešte trocha schudne, už bude priesvitná. Alebo skolabuje.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk