Ktorý pár si hľadá spoločné bývanie?

pridal WonderWoman 6.12.2017 o 6:54


Nápoveda – je to dosť čerstvý pár…

Neviem, či sa niekomu podarilo spoznať párik držiaci za ruky, ale asi skôr nie, keďže sme ich doteraz ani nemali možnosť napozerať si ich. Tým párikom je Anna Faris so svojim novým partnerom Michaelom Barrettom, s ktorým si nedávno užívala romantický výlet v Benátkach.

Z Benátok sa už vrátili a momentálne majú na práci dôležitú vec – nájsť si spoločné bývanie. Tomu teda hovorím rýchly sled udalostí… V auguste Anna s Chrisom Prattom oznámili, že sa po ôsmich rokoch manželstva rozvádzajú, v októbri sa už Anna netajila novým frajerom a v decembri už s ním kupuje dom. Na obhliadkach vo Venice Beach boli v pondelok a len 3 dni predtým podpísal Chris rozvodové papiere. Natíska sa tu otázka – vážne si ide Anna vytvárať nový domov s chlapom, s ktorým je 2 mesiace, alebo to s ním ťahá už oveľa dlhšie a to bol práve dôvod krachu jej manželstva s Chrisom? Obe varianty sú dosť zlé…

 

Jeden z vyhliadnutých domov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk