Mariša a jej vianočný stromček

pridal kara 6.12.2017 o 22:09


Jej frajer Bryan vyberanie stromčeka takmer neuniesol…

Ale len takmer. Vieme predsa, že Mariah nedávno podstúpila bandáž žalúdka, takže už je to s ňou o čosi ľahšie ako predtým. Nielen my, bežní smrteľníci, sa už pripravujeme na Vianoce, ale aj Mariša. V nedeľu sa v New Yorku vybrala kúpiť si stromček a spoločnosť jej robili jej šesťročné dvojičky a jej akože frajer Bryan Tanaka, ktorého jej stále neveríme.

Všetko je poctivo zdokumentované na Instagrame, pretože čo nemáte zavesené na sociálnych sieťach, to akoby sa ani nestalo. Musím ale povedať, že na jej pomery tieto fotky pôsobia až strašidelne normálne – obyčajná rodinka, ktorá si vybrala kupovať si stromček. Výberový proces bol úspešný a jeden si domov aj priniesli. Ten neskôr Mariša sama aj ozdobila. Teda aspoň chce, aby sme si to mysleli. Ale verím tomu asi rovnako, ako tomu, že si sama pripravovala večeru na Vďakyvzdanie, keď sa s nadšeným úsmevom fotila pri hrnci. Pred dvoma dňami to boli štyri roky, čo sem píšem, a za ten čas za zo mňa skrátka stal obrovský skeptik, čo sa týka celebrít. A čo vy, už máte ozdobené?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk