Jennifer sníva o Scottovi Disickovi

pridal WonderWoman 7.12.2017 o 22:48


Konkrétne o večeri s ním.

Jennifer Lawrence stratila súdnosť. Alebo si len prechádza porozchodovou fázou, kedy má totálne zatmenie mozgu a nevie, čo od dobroty. Alebo to možno nemá nič s jej nedávnym rozchodom s Darrenom Aronofskym a ona iba nie je tá vyrovnaná žena, za akú som ju mala.

Je pre mňa totiž nepochopiteľné, ako by mohol niekto prejaviť záujem o takého kurevníka, akým je Scott Disick. Áno, je pravda, že pár rokov dozadu, keď boli Keeping Up With The Kardashians v začiatkoch a Scott bol ešte s Kourtney, tak mi pripadal veľmi vtipný a sympatický. On možno ani nie je zlý chlap, je „len“ alkoholik a je závislý na sexe. A toto rozhodne nie sú atribúty ideálneho chlapa… Jenn to ale asi akosi prehliada a v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter sa priznala, že keby mala ísť s niekým slávnym na večeru, bol by to Scott Disick. Povedala, že na to nie je pyšná, ale vychádza to z jej srdca. Našťastie Scott je momentálne stále zaneprázdnený so Sofiou Richie, s ktorou si užíva na Miami. A okrem Playboya podľa mňa nič nečíta, takže snáď sa k nemu tá informácia nedostane. Lebo nepochybujem o tom, že by Jennifer na tú večeru zavolal…

 

Scott so svojou Sofiou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk