Kelly Brook je späť

pridal kara 8.12.2017 o 21:42


Cecky, vitajte naspäť na pikoškách!

Kelly Brook patrila kedysi k tváram ceckom, ktoré sa na pikoškách objavovali so železnou pravidelnosťou. Odkedy sa ale rozišla so svojím obrovským svalnatým frajerom Davidom McIntoshom, ktorého ste tu všetky milovali, akoby sa pod zem prepadla. Nebolo veľmi o čom. Na konci roka 2015 sme si ukázali jej nový kalendár a jej kampaň pre Atkinsonovu diétu, no odvtedy už utieklo veľa vody, kalendár už aktuálny dávno nie je a očividne ani Kellyno diétovanie. Pošťastila nás aj kalendárom na rok 2017 a odvtedy zase ticho. Žiadne reči o kalendári na rok 2018 som ale nezachytila, takže to vyzerá tak, že jediná jej pracovná aktivita trocha skrachovala. Fakt by ma zaujímalo, z čoho toto dievča žije.

Pred pár dňami si vybehla na British Takeaway Awards, kde vyvenčila aj svojho aktuálneho frajera Jeremyho. Šaty si asi vyberala poriadne dlho, pretože niečo, čo by jej nelichotilo ešte viac, by sa dalo nájsť už len ťažko. Šepká sa, že s Jeremym sú zasnúbení, keďže Kelly nosí už nejaký ten čas prsteň so šutrom. Asi to bol podľa nich dobrý nápad, veď sú spolu možno už aj rok a pol a Kelly má za sebou len štvoro zrušených zásnub. Hlavná vec, že nám pred rokom dávala múdrosti o tom, ako vidí to, že v 36 rokoch nie je vydatá a nemá deti ako veľký úspech. Ako 38 ročná to už ale možno vidí trocha inak…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk