Cindy Crawford má stroj času

pridal kara 11.12.2017 o 10:00


Zacestovala si do minulosti.

Minimálne čo sa týka módy. Pred pár dňami ju náš Ignác načapal v Malibu, kde na pláži fotila nejakú kampaň alebo pre nejaký magazín. Detaily zatiaľ nevieme. Vieme ale to, že na fotení jej robilo spoločnosť poriadne staré Lamborghini – tento konkrétny model sa vyrábal od roku 1974 do roku 1990.

Z ďalekej minulosti ale nie je len auto, ale aj jej účes. Cindy si troška zacestovala späť do rokov osemdesiatych. Aj keď som nedávno priznala svoju lásku k obrovským vlasom, toto mi už veľmi nešmakuje. Pre jej dobro veľmi dúfam, že išlo iba o parochňu, lebo rozčesávať takto natupírované vlasy musí byť poriadne peklo. Móda sa často recykluje a vracia, no ja len dúfam, že takéto frizúry sa už nevrátia. Dokonca aj kočka ako Cindy v takomto účese vyzerá o dosť staršie. Na posledných fotkách s normálnymi vlasmi je to omnoho lepšie. Ale parochňa-neparochňa, jedno treba uznať, Cindy má 51 a vyzerá brutálne dobre aj v sukni, z ktorej jej dokonca vytŕča zadok. No čo, to sú tie supermodelkovské nohy…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk