Stretnutie so Santom

pridal kara 14.12.2017 o 14:15


Christina Aguilera sa vybrala s deťmi na návštevu.

A keby ste to náhodou nevedeli, Santa Claus nebýva na severnom póle, ale v slnečnom Los Angeles. A to rovno v jednom z ich nákupných centier. Teda aspoň tomu majú zrejme malé americké deti veriť, keďže v každom nákupáku vysedáva Santa, ktorý počúva želania malých detí a sľubuje im, že im ich vysnívané darčeky prinesie.

Túto možnosť sa rozhodli využiť aj Christina Aguilera a jej snúbenec, keď pred pár dňami vzali svoju dcérku a Christininho syna do nákupného centra na stretnutie so Santom. Trojročná Summer musela byť nadšená. No dúfam, že jej synátor Max, ktorý v januári oslávi svoje desiate narodeniny, už na Santu neverí. Spomínam si totiž na prvý stupeň základnej školy a na to, ako boli šikanovaní všetci, ktorí ešte v takomto veku na Ježiška verili. Našťastie som medzi nich nepatrila, pretože moji rodičia sú nešikovní a načapala som ich ako štvorročná pri tom, keď dávali pod stromček darčeky.

Ktovie, čo si pod stromček želala Christina. Možno ešte troška väčšie pery. A možno novú parochňu. Toto totiž naozaj nevyzerá ako jej vlasy a ak náhodou sú, tak sú v poriadne žalostnom stave.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk