Strhaná teta

pridal kara 14.12.2017 o 10:06


Ktorú herečku zmenili na nepoznanie kvôli filmu?

Aj herečky, ktoré si normálne na svojom výzore zakladajú možno aj viac ako je zdravé (súdiac podľa ich pravidelných návštev plastických chirurgov), musia občas vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a nechať sa zošpatiť kvôli filmovej úlohe. Toto je momentálne aj prípad Nicole Kidman. A ja som už teraz zvedavá, koľkí z vás to uhádli.

Nicole pred pár dňami nafotili počas natáčania v Los Angeles a jej prerábka je taká dôveryhodná, že tak pokojne môže behať po uliciach, keď bude chcieť mať svätý pokoj od paparazzov a fanúšikov. Film, na ktorom momentálne pracuje, sa volá Destroyer, a ide o krimi triler. Nicole v ňom hrá policajnú detektívku Erin Bell, ktorá sa po rokoch spojí s ľuďmi, ktorí s ňou v utajení pracovali na nejakom prípade z minulosti. Vyšetrovali vtedy istý sektársky gang a tento prípad skončil tragicky. Šéf tohto gangu sa totiž znova po rokoch objaví, a tak sa musí Erin začať hrabať v minulosti, aby sa jej podarilo zbaviť sa svojich vnútorných démonov. Film bude vonku budúci rok.

Nicole vo svojom bežnom stave







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk