Svadobné fotky Kate Upton

pridal kara 14.12.2017 o 22:13


Fotky zo svadby exkluzívne v magazíne Vogue.

Ubehol už takmer mesiac a pol, odkedy je z Kate Upton vydatá žena. Tesne po svadbe sa síce do médií dostali nejaké rozmazané paparazzi fotky, ale žiadne oficiálne a ani žiadne informácie z toho, ako to tam prebiehalo. A už vieme prečo. Všetky tieto infošky si totiž strážili v magazíne Vogue. Na fotkách vidno celý priebeh – od momentu, kedy dorazili do Toskánska, až do poslednej bodky za hostinou.

Kate pre Vogue aj porozprávala nejaké detaily. Ich prvá spoločná dovolenka bola v Taliansku, a to bol vraj dôvod, prečo sa pre toho miesto rozhodli aj pre svoju svadbu. Páčila sa im história a výhľad, ktorý poskytuje Castiglion Del Bosco. Bolo tam dosť miesta na to, aby tam ostali všetci ich blízki aj ubytovaní, a to rozhodlo. Bolo pre nich dôležité, aby sa cítili ako na dovolenke so svojimi najbližšími, a tak zorganizovali celé poobedie hier „Uplander Olympics“ (slovná hračka z ich priezvisk). A večer nechýbala večera, na ktorú sa všetci mali obliecť do červeného. Počas večere sa premietali fotky z ich detstva a po večeri sa ich kamaráti striedali pri mikrofóne a rozprávali zábavné príhody.

Obrad na druhý deň sa konal na časti pozemku, kde ešte nikto predtým nikdy svadbu nemal. Kate si svoje vysnívané svadobné šaty navrhla v spolupráci so značkou Valentino. Na obrad chcela byť tradičná a jednoduchá, na hostinu už výraznejšia – čo sa týka šiat aj makeupu. Počas obradu mala pri sebe Kate aj čosi staré, požičané a modré – babičkin zafírový prsteň, ktorý jej požičala, pretože svadby sa kvôli vzdialenému miestu konania nemohla zúčastniť. Katkin najobľúbenejší detail z ich svadobnej hostiny boli ich bielo-modré taniere, ktoré celému miestu podľa nej dodali farbu. Prvý tanec bol na pesničku od Michaela Bublého – Everything. Po nej sa Kate prezliekla do šiat, v ktorých sa síce chcela mať možnosť zabávať sa, ale zároveň chcela byť stále glamour. Kate počas hostiny nachystala pre svojho milého prekvapenie – ohňostroj. Stačilo už týchto zbytočných detailov, užite si fotky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk