Levinovci predali dom

pridal kara 15.12.2017 o 22:08


Len 5 mesiacov po kúpe a za tú istú cenu.

Adam Levine a Behati Prinsloo sú nejakí nerozhodní. V lete si kúpili dom za 18 miliónov dolárov a už ho stihli aj predať. Údajne je za tým to, že dom potreboval strašne veľa práce, a keďže Behati už čoskoro porodí ich druhú dcérku, nemajú na to čas. To by možno dávalo zmysel, keby si dom nekúpili v čase, keď už o jej tehotenstve museli určite vedieť. Tiež sa domnievam, že celebrity ich formátu majú na všetko ľudí a oni by neboli tí, ktorí by si doma montovali ikeácke skrinky svojpomocne. Ale tak čo, keď máte prachy, asi nemáte problém minúť 18 mega len tak neuvážene.

Mali ale to šťastie, že sa im zaň podarilo získať naspäť úplne tú istú sumu, za ktorú ho kúpili, takže o nič neprišli. Dom pochádza zo šesťdesiatych rokov a je postavený vo francúzskom štýle. Nachádza sa v Holmby Hills v LA neďaleko slávnej vily Hugha Hefnera. Na 850 metroch štvorcových obytného priestoru sa nachádza 5 spální, 5 kúpeľní a jeden samostatný záchod. Dvojposchodový dom pre hostí, garáž pre štyri autá, bazén a vonkajšie posedenie sú samozrejmosťou. Z fotiek rozhodne nemám pocit, že ide o nejakú neobývateľnú barabizňu, ktorá neodkladne potrebuje rekonštruovať, ale zrejme mám trocha iné nároky ako oni. No čo, hádam sa poučili a do budúcna sa už budú riadiť týmto múdrom – dvakrát meraj a až potom kupuj barák sa 18 miliónov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk