Čo má nové Jelena?

pridal WonderWoman 17.12.2017 o 22:59


Stále sú pod drobnohľadom.

Odkedy sa totiž k sebe Justin Bieber a Selena Gomez po miliónty raz vrátili, paparazzi na nich striehnu na každom kroku. Všetkých predsa zaujíma, ako im to klape, či sú stále spolu, či je to medzi nimi vážne… skrátka príbeh Jeleny bude vždy v centre pozornosti.

Aj náš Ignác je na nich nasadený, ale kedže sa zatiaľ nevie rozdvojiť a fotil radšej zadok Candice na pláži, máme k dispozícií len fotky z portálu Just Jared. Tým sa včera podarilo vymáknuť Justina so Selenou, ako vyrážajú stráviť spoločne sviatky. Na letisku vo Van Nuys už ich čakalo súkromné lietadlo, ktoré ich dopravilo do Washingtonu. Večer si rovno dali rande v Sugar Factory a Justin sa vraj o dušu snaží dokázať jej, že už je lepší frajer. Podľa zdrojov sa tam držali za ruky a nežne si hľadeli do očí nad pohárom horúcej čokolády. Ja len dúfam, že toto správanie Justinovi vydrží čo najdlhšie…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk