Beyoncé zo všetkých uhlov

pridal kara 18.12.2017 o 9:37


Aby ste náhodou nezabudli, ako vyzerá.

Už sme si tu nejaký ten piatok nedali žiaden z pravidelných Beyonciných fotošútov, na ktorých sa fotí zo všetkých možných a nemožných uhlov. Ale nebojte sa, ona s tým neprestala a svojich fanúšikov zásobuje so železnou pravidelnosťou. A urobila tak aj túto sobotu, keď na svoj Instagram a webovú stránku zavesila nových xy fotiek svojho outfitu. Chýba mi Beyoncé, ktorá si svoje súkromie strážila a o ktorej sme dokonca niekoľko mesiacov nevedeli ani to, že sa vydala. A niekoľko rokov sme zo svadby nevideli žiadnu fotku. A počas toho, ako mi tieto myšlienky išli v hlave, som si uvedomila, že to vlastne do istej miery stále robí. Akurát sa zmenila aj doba, tak sa musela aj ona.

Ak chce niekto ostať v dnešnej dobe sociálnych sietí relevantný, asi nemá veľmi na výber. Jej Instagram je čisto marketingovou záležitosťou, nesleduje tam nikoho, fotky podľa mňa ani sama nepridáva a vlastne nás neinformuje o ničom zo svojho súkromného života, len nahodí pár fotiek v novom outfite a davy šalejú. Celkom šikovne si to vymyslela. Bey marketingu fakt rozumie. Aspoň neriskuje, že by ju kvôli tomu, že pridáva všetko v skutočnom čase online ako taká Kim, niekto okradol. Zdá sa mi, že najnovšie fotky mohli vzniknúť už aj v ich novom dome. A ak nie, tak je to podobná betónová džungľa plná schodov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk