Caitlyn smúti

pridal Lilinka 20.12.2017 o 9:41


Na tohtoročnom Kardashianskom vianočnom pozdrave nebude.

Tak si to zrekapitulujme. Caitlyn Jenner, kedysi športovec Bruce Jenner, robil Klanu Kuriev otca dlhé roky. Hoci sú to podľa mňa poriadne vychcané špiny, momentálnu situáciu si Caitlyn zaslúži. Tolerovali jej nalakované nechty, tolerovali jej dámske náušnice, tolerovali jej premenu na ženu. Namiesto mamy a otca teraz majú dve mamy. Kris prekusla aj fakt, že sa pri nej z Brucea stala Caitlyn a dokonca si nedala meno s povestným Kardashianskym K. No vydanie knihy, v ktorej za všetko viní ich a hádže na nich špinu, ich vzťah nadobro pochovalo. Caitlyn má totiž okrem veľkých rúk, nôh a tela aj veľkú hubu.

Keďže s ňou Kardashianky nehovoria, na vianočné nákupy sa vybrala so synom Brandonom, ktorého má s predošlou maželkou Lindou Thompson. Spoločnosť im robili aj Brandonova žena Leah a ich dcéra Eva, ktorá je Caitlynina vnučka. Celkom guláš, čo sa týka vzťahov v tejto rodine, ale aspoň niekto sa nad Caitlyn zľutoval a nemusela nakupovať sama. Náš Ignác ich takto načapal v Malibu a Caitlyn si nezabudla ani svoj ubolený výraz.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk