Lindsay na zápase Knicks

pridal Lilinka 20.12.2017 o 11:53


Bola sa na nich pozrieť s bratom.

Pokiaľ Lindsay netrávi čas so svojím novým zlatokopeckým úlovkom, kórejskou zrúdou a tiež playboyom Je-Yongom Ha(hahahahaha), rada sa vyberie aj na basketbalový zápas, napríklad na New York Knicks, na ktorom ich nafotil náš Ignác.

Tentokrát sa naň vybrala s bratom Codym, ktorý je rovnako ako Lindsay od prirodzenia až po hlavu od prírody ryšavý. Lindsay sa z ryšavej, ktorá jej svedčala najviac, prefarbila na blond, no keby mala svoje pôvodné vlasy, boli by s bratom na nerozoznanie. Súrodenci vyzerali, že sa bavia a dosť si rozumeli. Ja som ani nevedela, že Lindsay má nejakého brata, a že sa celkom dosť podobajú. Ktovie, čo rozoberali. Možno práve jej nového frajera, ktorý vyzerá ako hľuzovka, no veľmi bohatá hľuzovka. Možno ho Lindsay nabudúce tiež vezme. To si ale budú musieť priplatiť za miesto naviac. Pochybujem, že by sa útle telíčko tohto mladého sypača búchača vošlo len na jedno sedadlo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk