Tom Hardy sa smeje

pridal Lilinka 20.12.2017 o 22:29


Z jeho úsmevu pôjdete do kolien.

Ja a WonderWoman si myslíme, že Toma Hardyho na pikoškách nikdy nie je dosť, preto som považovala za svoju povinnosť, vám nejakú pikošku o ňom napísať. Momentálne ho môžete vidieť v úlohe Alfieho Solomonsa v seriáli Peaky Blinders, kde má celkom bujnú hipsterskú bradu a také my rady.

Čo sa týka filmov, je to oveľa zaujímavejšie. Momentálne Tom už natáča film Venom, v ktorom bude hrať hlavného záporáka. Pokiaľ sa vo svete komixov veľmi nevyznáte, Venom je kozmická látka, ktorá vo filme Amazing Spiderman 2 napadla Spidermana a on z nej sčernel a strašilo mu vo veži. Spiderman sa látky zbavil, no tá sa prisala na neúspešného sexy novinára Eddieho Brocka, ktorého hrá práve Tom. Eddie Spidermana rovnako ako my nenávidí, bude silnejší a určite omnoho viac sexy, než všetci Spidermanovia dokopy. Alebo aj nie. Mám totiž ťažké srdce na Tomove filmové úlohy. Všade mu zakryjú tvár. Najskôr Bane v Batmanovi, neskôr debilná kyslíková maska v Dunkirk a od Venoma by ste asi tiež nechceli dostať jazýčkovú. Je skrátka príliš sexy. Teším sa však parádny súboj. Dúfam, že Tom/ Eddie/ Venom natrhne Spajdymu riť.

Tom v seriáli Peaky Blinders

Tom a selfíčko s Venomom

Tom na natáčaní filmu Venom

Prečo??!!!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk