Hugh a Deborra sú tím

pridal kara 21.12.2017 o 21:44


A stále rovnako zaľúbení aj po takmer 22 rokoch manželstva.

Po toľkých rokoch písania o vyumelkovaných životoch celebrít verím už málokomu nejakú úprimnú lásku až za hrob. V tomto prípade ale môžem s čistým svedomím prehlásiť, že týmto dvom to naozaj verím. Hugh Jackman a jeho manželka Deborra Lee Furness oslávia v apríli už 22. výročie svadby, no ani jeho veľká sláva nimi nezamávala a ľúbia sa naďalej. Deborra ho prišla podporiť na premiéru jeho najnovšieho filmu The Greatest Showman, ktorá sa konala v Sydney, a bolo viac než jasné, že títo dvaja sú nerozluční.

Hugh to potvrdil aj v rozhovore, ktorý poskytol magazínu People. „Mal som obrovské šťastie, že moja kariéra sa začala neskoro, pretože Deb a ja sme už boli spolu, boli sme zohratí, boli sme tím a šialene zamilovaní – všetko ešte predtým, ako sa moja kariéra začala. Tak nejako vidíme, čo je za všetkými výškami a pádmi. Našou prioritou je naša rodina a sme tu jeden pre druhého, nech by sa dialo čokoľvek. A tak je to aj v prípade veľkých udalostí ako napríklad Oscary – vyjdem tam, dám si ruku na srdce a hľadám v obecenstve Deb. Po takomto niečom vždy odmietam prijať akúkoľvek návštevu vo svojej šatni, dokým tam za mnou ešte nebola ona. Pretože ona je moja podstata, o ňu sa môžem oprieť, je podstatou našej rodiny a tým pádom aj môjho života. Hlboko pod povrchom, kde sú veci ozajstné, pokojné a hlboké, tam je láska, ktorú s Deb máme.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk