Romantické zásnuby

pridal WonderWoman 23.12.2017 o 7:48


Kto dostal na svoje narodeniny žiadosť o ruku?

Tak tomuto hovorím krásny narodeninový darček. Samozrejme len v prípade, že ste s niekým, koho skutočne ľúbite a chcete s ním stráviť zvyšok života. Našťastie je to presne prípad Meghan Trainor, ktorú v piatok jej teraz už snúbenec Daryl Sabara požiadal o ruku.

Urobil tak presne na jej 24. narodeniny a po vyše roku spoločného randenia. Meghan bola samozrejme hotová a povedala mu nadšené áno. Stalo sa to v tuneli pod vianočnými svetielkami a boli pri tom aj ich priatelia a rodičia Meghan. Tá sa vraj cítila ako princezná a Daryl, ktorý je láskou jej života, jej splnil všetky sny. Celé to majú zvečnené aj na videu, pod ktoré pridal Daryl na svojom Instagrame krásny popis. „Všetko najlepšie k narodeninám mojej spriaznenej duši. Ďakujem ti, že si mi navždy zmenila život a ďakujem, že si povedala áno. Si tá najkrajšia snúbenica na svete. Milujem ťa.“ Tak snúbencom blahoželáme a prajeme, aby im to vydržalo čo najdlhšie. Mohlo by, keď už sú tie spriaznené duše…

 

Hodia sa k sebe, no nie?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk