Šťastné a veselé

pridal kara 24.12.2017 o 5:28


Nielen od nás, ale aj od celebrít.

Vianočné pohľadnice s fotkou svojej rodiny… To je trend, ktorý sa začína pomaličky dostávať aj ku nám. Logicky sa teda dá očakávať, že mu podľahli aj naše milované celebrity. Nie všetci ale rozosielajú pohľadnice poštou, niektorí ich zavesia iba na svoje sociálne siete. A to je prípad aj týchto zopár celebrít. Musím povedať, že Blac Chyna ma príjemne prekvapila, pretože nás nestraší v žiadnom desivom a akože sexy oblečku pani Clausovej, no narozdiel od toho prenechala hlavné miesto svojim dvom deťom. Ďalšie celebrity už ale na fotkách nechýbajú a niektoré zapojili do práce aj grafikov a výsledky sú celkom milé. Ako inak, najotravnejšie sú zase Kardashianky. Tie nafotili asi miliardu fotiek a už od začiatku decembra zverejňujú každý deň jednu z nich. Ich finálnu Christmas card odhalia vraj až 25. decembra a špekuluje sa o tom, že Kylie na nej potvrdí svoje tehotenstvo.

A hoci bez vianočnej pohľadnice (shit, budúci rok sa musíme nafotiť aj my, inšpirujeme sa Kardashiankami), aj my z redakcie vám chceme zaželať šťastné a veselé.

Blac Chyna

Jason Biggs

Kendra Wilkinson

Kevin Hart

Mark Wahlberg

Melissa Joan Hart

Katka a Vilko s deťmi

Snooki

Tori Spelling

Kardashianky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk