Celebrity, ktoré sa od seba nevedia odtrhnúť (časť 1.)

pridal Lilinka 25.12.2017 o 22:32


Dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky pri tomto neplatí.

Aj celebrity sú len ľudia, ktorí riešia všetky otázky ako my, až na tú finančnú. Dlhé pracovné cesty, koncerty, natáčania a príliš veľa hop-šup prášku, to všetko môže nahlodať aj pevný vzťah. Poďme sa pozrieť na tie, ktoré sa od seba nevedia odtrhnúť. Hoci by to niekedy naozaj pomohlo. Ako napríklad v prvom prípade.

Selena a Justin

Fotka z novembra tohto roku dokazuje, aká je Selena blbá zamilovaná do Justina. Selena to s Justinom ťahá už od roku 2011 a s menšími aj väčšími prestávkami sa spolu naťahujú už 7 rokov. To nie je málo. Ale prvá láska je jednoducho prvá. Niektorí sa po nevydarenom pokuse pohnú ďalej, no to nie je prípad Seleny. S Justinom si dala pauzu v roku 2012, keď sa lepil po modelkách na tohoročnej Victoria’s Secret Fashion Show. Potom nasledovala séria schádzania a rozchádzania sa, ktorú nebudem celú rozoberať, lebo by to zabralo celý článok, a ten nie je venovaný iba týmto dvom. Po vyčerpávajúcich 2 rokoch skončila Selena na liečení. Z toho sa úspešne dostala, museli jej transplantovať obličku, začala koncertovať, našla si nového frajera, z ktorého sa vykľulo len PR – The Weeknda, a všetko vyzeralo byť na dobrej ceste. Píše sa koniec roka 2017 a Sel sa ako pravá hrdinka tragickej romance vrátila k wannabe plnofúzovi Justinovi a dokonca spolu začali bývať. Jej mamu to tak potešilo, že skončila v nemocnici. Uvidíme, kedy to Selene dopne a či vôbec.

 

Emma Roberts and Evan Peters

Holúbkovia to ťahajú od roku 2013. Hoci väčšinou je pošahaný práve chlap, toto nie je ten prípad. Vo vzťahu Emmy Roberts a Evana Petersa to iskrí. Občas to iskrilo až tak, že v júli 2013 Emma Evana zmlátila a bola zatknutá za domáce násilie. Síce sa bránila vyjadrením, že sa mlátili vzájomne, no len Evan skončil s rozbitým nosom a dohryzený. Evan zo strachu alebo lásky nepodal žalobu a v decembri toho istého roku požiadal Emmu o ruku. Svadba sa nekonala a v roku 2015 svoje zásnuby odvolali. O mesiac sa dali znova dokopy a opäť sa rozišli v máji 2016. Emma vtedy randila s iným, no dlho jej to nevydržalo a v septembri sa opäť dala dokopy s Evanom. V novembri sa opäť zasnúbili a láskyplne sa mlátia dodnes. Ktovie, či to (doslova) dokopú až k svadbe.

Mia a Shia

V tomto prípade naozaj neviem určiť toho pošahanejšieho. Zhodneme sa na tom, že sú na hlavu obaja. Shia stretol Miu na natáčaní filmu Nymfomanka v roku 2012 a z natáčania sa napriek Shiovmu laxnému vzťahu k hygiene presunuli do vlastnej postele. V júni 2015 sa medzi nimi strhla bitka. Očitý svedok tvrdil, že Shia kecal o tom, že ženy biť nechce, ale ona ho dotlačila. Mal sa tiež vyjadriť, že keby zostal v hoteli, kde sa pohádali a pobili, zabil by ju. Mia bola nasratá do roku 2016 a Shiu zatiaľ obšťastňovala iná chudera. Potom sa dali znovu dokopy. V septembri 2016 sa Shia v médiách za svoje správanie ospravedlňoval a vyhováral sa na alkoholizmus. Preto s ním Mia ako s mladým voňavým perspektívnym mužom zasnúbila a neskôr uzatvorila manželstvo, ktoré sa ale ukázalo ako neplatné. A tak si Mia a Shia celí špinaví hrkútajú o zbytočnosti mydla a reálnej svadby dodnes. Sem tam poletí nejaký ten tanier, váza, či facka, no tak to už v talianskych vzťahoch býva. Jediné, čo určite nepoletí, je mydlo. Jedine do koša.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk