Celebrity, ktoré sa od seba nevedia odtrhnúť (časť 2.)

pridal Lilinka 26.12.2017 o 22:59


Aj celebrity sú len ľudia, ktorí riešia všetky otázky ako my, až na tú finančnú. Dlhé pracovné cesty, koncerty a natáčania, a príliš veľa hop-šup prášku, to všetko môže nahlodať aj pevný vzťah. Poďme sa pozrieť na celebrity, ktoré sa od seba nevedia odtrhnúť. Hoci by to niekedy naozaj pomohlo.

Megan Fox a Brian Austin Green

Keď osemnástka Megan stretla v roku 2004 tridsiatnika Briana na natáčaní Hope & Faith, preskočila medzi nimi mágia, ako sama povedala. O mágii toho totiž natárala dosť. O dva roky neskôr sa zasnúbili, no k oltáru nedošli, pretože sa vo februári 2009 rozišli. Časom prišli na to, že nevedia byť bez seba a koncom júna 2010 sa vzali. Narodili sa im synovia Noah a Bodhi a všetko klapalo do roku 2014, kedy to medzi nimi začalo škrípať a v roku 2015 Megan požiadala o rozvod kvôli otrepaným neprekonateľným rozdielom. Ten sa nakoniec nekonal, pretože aj napriek odlúčeniu si títo dvaja užívali spoločnosť jeden druhého, no najmä sex, a Megan otehotnela. Začiatkom augusta sa jej narodil syn Journey a ja stále čakám, že Megan bude opäť tehotná, pretože podľa toho, ako tých chudákov chlapcov oblieka, túži po dievčatku. Každopádne títo dvaja sú si súdení.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Miley a Liam sa spoznali v roku 2010 pri natáčaní filmu Last Song. Svoje cicmanie sa preniesli z plátna aj do reálneho života a boli celkom chutný párik. V auguste si dali pauzu, pretože nemali na seba dostatok času. To im vydržalo mesiac a no už opäť boli zase nalepení jeden na druhého. V novembri toho istého roku sa znova rozišli, kvôli tomu, aby sa mohli sústrediť na svoju kariéru. Sústredenie vydržalo do apríla 2011, kedy sa znovu dali dokopy. Všetko bolo perfektné a v  júni 2012 sa zasnúbili. Schyľovalo sa ku svadbe,   až do osudného twerkovacieho momentu na WMAs. Liamovi (aj nám ostatným) sa vtedy z Miley chcelo grcať, a to ešte nevedel, čo nás čaká. Miley húpajúcu sa na demolačnej guli si už nikdy nevymažeme z hlavy. Nasledovala séria porncertov a iných nechutností pod vplyvom hop-šup prášku a trávy. Lenže stará láska nehrdzavie a to, čo sa už nejaký čas šepkalo, sa splnilo. V januári 2016 sa dali opäť dokopy, obnovili zásnuby,  Miley sekla s trávou a údajne sú už aj svoji. Som zvedavá, ako bude Miley svoje excesy vysvetľovať deťom.

Sharon a Ozzy Osbourne

Títo dvaja si prešli už snáď všetkým. Násilnosti, závislosť na sexe aj pokus o vraždu. Zobrali sa v roku 1982, to som ja ešte nebola na svete a Ozzy tak nejak fetoval a sexoval kade chodil. Okrem toho sa v roku 1989 pokúsil Sharon zavraždiť. V roku 2016 verejne praskla jeho aféra s kaderníčkou a vysvitlo, že nebola jediná jeho milenka, a Sharon ho po 33 rokoch manželstva vykopla. Ozzy sa prihlásil na liečenie od závislosti od sexu a v júli 2016 ho Sharon zobrala späť pod podmienkou, že budú navštevovať manželskú poradňu. Bohužiaľ, závislosť na človeku sa liečiť nedá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk