Dokonalá rodinka

pridal kara 26.12.2017 o 22:56


Shakira a Gerard Piqué s deťmi.

Shakira a Gerard sa rozhodli tráviť sviatky v New Yorku. V nedeľu večer tam doleteli a na JFK letisku ich náš Ignác vymákol priamo pred vianočným stromčekom – veď aby sme to mali trocha tematické. So sebou – celkom logicky – vzali aj svojich dvoch synátorov Milana a Sashu. Obaja chlapci sa už istotne tešia na svoje januárové narodeniny – Milan bude mať 5 rokov a Sasha 3. A napriek tomu, že sa občas objavia v médiách nejaké reči o rozchode ich rodičov, Shakira a Gerard týmto rodinným výletom opäť len potvrdili, že na nich nie je nič pravdy.

Na ďalší deň sa vybrali pozrieť si vianočný basketbalový zápas. Fascinuje ma, ako sú všetky celebrity fanúšikmi basketbalu. Pri týchto to ešte celkom chápem, veď Gerard je športovec, no keď tam vidím sedieť Katie Holmes alebo Emily Ratajkowski, mám miestami pocit, že zablúdili. Bolo evidentné, že rodinka si spoločne strávený čas užíva, a musím ešte dodať, že Shakira vyzerá fakt dobre.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk